Turkije is een geweldige vakantiebestemming voor een goedkope all inclusive zonvakantie aan de Turkse Rivièra of de Egeïsche kust. Beleef een topvakantie met het hele gezin en geniet van optimale rust en ontspanning.

De duizenden kilometerslange kustlijn bestaat uit prachtige stranden, die grenzen aan helderblauwe zee. Het aantal all inclusive hotels in dit gebied is enorm en brengt een luxe strandvakantie binnen ieders bereik. Turkije is betaalbaar en heeft u veel te bieden. Zo kunt u uw verblijf aan zee afwisselen met een bezoek aan één van de vele historische steden. Of u kunt genieten naar een hoger niveau tillen door een hamambehandeling te ondergaan in een Turks badhuis.

Het is moeilijk te zeggen welk deel van Turkije het mooiste is. De Turkse Riviera is erg geliefd, maar ook de vissersdorpjes aan de Egeïsche Zee trekken veel zonaanbidders. De Lycische kust is minder bekend, maar niet minder schitterend. Blauwe baaien met op de achtergrond groene heuvels zijn kenmerkend voor veel plaatsen aan de Turkse kust. U kunt dan ook niet misgaan, wanneer u kiest voor bijvoorbeeld een last minute vakantie naar Turkije.