VAKANTIESTUNTER.COM

rondreizen

Rondreizen

Rondreizen komen in verschillende vormen voor. Voor elke doelgroep bestaat er een reisvorm en voor een ieder is er dus een reis die zal aanspreken. Wilt u de woestijn verkennen? de rijstvelden in Vietnam bezoeken of kennis maken met de Chinese cultuur? Wij bieden hier de ultieme vakantie aan. Maak ook de rondreis van uw leven en beleef het avontuur dat bij zo'n vakantie hoort.

Het is belangrijk om uw doel en wensen goed voor ogen te houden als u een rondreis wilt maken. Een rondreis met kinderen vraagt een andere benadering en voorbereiding dan bijvoorbeeld een Cultuurreis. Een groepsrondreis is de juiste keus als u er niet alleen op uit wilt en met gelijkgestemden wilt reizen om ervaringen uit te wisselen en de zekerheid hebt dat alles goed is geregeld.

Er zijn rondreizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal- en Zuid-Azie, Zuidoost Azie, Nieuw-Zeeland, Latijns-Amerika en de Noord- en Zuidpool. De reizen zijn ingedeeld per continent. Zandduinen, zwarte vulkaanlandschappen, witte zoutvlaktes en vruchtbare groene oases met palmbomen: de woestijn is gevarieerder dan men meestal denkt. Kijk hier voor een selectie van rondreizen waarin het avontuur voorop staat.

Een groeiende groep singles gaat liever in het gezelschap van andere alleenreizenden op pad (reizen zonder stellen). De reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip 'single' hanteren we ruim: wilt u op vakantie, maar blijft uw partner thuis? Ook dan kunt u een van onze single rondreizen boeken.

Betaalbare rondreizen vindt u hier

Avontuurlijke rondreis

U kunt de wereld rondreizen als een echte globetrotter. Als vervoermiddel gebruikt men dan in de meeste gevallen het openbaar vervoer of vraagt de plaatselijke bevolking om hen een lift te geven naar een volgende bestemming. Wanneer u een oversteek moet maken tussen twee continenten dan zal men uiteraard het vliegtuig gebruiken als transportmiddel. Bij dergelijke verre reizen gaat het meer om het zien en beleven van de wereld dan om de prestatie van het maken van een wereldreis.

De reiswereld heeft handig ingespeeld op dit soort reizen door de zogenaamde round-the-world-tickets op de markt te brengen. Hiermee kan de globetrotter in meerdere etappes een keer de wereld rondreizen. In de meeste gevallen betreffen het niet alleen de vliegreizen maar ook de reizen over land die bij een dergelijk ticket zijn inbegrepen.

Bij het zoeken naar een verre reis heeft u direct overzicht van alle activiteiten en accommodaties die u tijdens de reis bezoekt. De meeste rondreizen worden compleet aangeboden, vlucht, hotel, ontbijt en diner, entreegelden en excursies zijn bij de prijs inbegrepen. Het ontdekken van landen en gebieden heeft de mens al eeuwenlang bezig gehouden. Met de huidige mogelijkheden is de wereld een stuk dichterbij gekomen. Tijdens het maken van een rondreis is het mogelijk ontspannen kennis maken met andere gebieden of landen. Of u nu een georganiseerde rondreis maakt of u de rondreis zelf samenstelt, er is enorm veel keus. Op het gebied van rondreizen is er veel mogelijk, denk hierbij aan thema reizen zoals cultuurreizen, duikreizen , expedities, safari, wijn- en wandelreizen, cursusreizen, verre reizen en woestijnreizen.